Technologijos nuolat kinta ir atveria vis naujas galimybes. Naujosios technologijos, tokios kaip AI, dronai ir robotika, jau dabar yra mūsų kasdienio gyvenimo dalimi, kurią pasitelkiame tiek asmeniniame, tiek profesiniame gyvenime. 

NJORD Tech teisės komanda konsultuoja klientus dėl visų teisinių aspektų, susijusių su naujų ir egzistuojančių technologijų vystymu.

Tech sritys, kuriose specializuojamės:

  • Cleantech – aplinkosauga
  • FinTech – finansinio sektoriaus skaitmenizavimas
  • Sveikatos mokslai ir HealthTech – farmacijos ir sveikatos mokslų sričių skaitmenizavimas
  • Išmanieji pastatai – Statybos ir valdymas
  • Jūros, sausumos ir oro transportas - save valdantys automobiliai, elektriniai paspirtukai ir dronai

Desuden har vi omfattende kompetencer inden for softwarepersondataimmaterielle rettigheder og forsikring. Vores advokater har altid en finger på pulsen, hvad angår juridisk og teknologisk udvikling.

Fra idé til salg

Når en teknologi skal gå fra idéfase til design, udvikling og salg, opstår der ofte et behov for at kende til reguleringen af selve teknologien, markedet og andre aktører, så teknologien lever op til lovgivningen og ikke mindst parternes forudsætninger. Hvis teknologien ikke lever op til de gældende regler og faglige standarder, er der en stor risiko for, at ressourcer går tabt. Der er derfor en gevinst ved at kende til lovgivningen og de krav, der gør sig gældende i branchen, herunder f.eks. krav til droner, robotter og Internet of Things (IoT).

Er jura en begrænsning?

Jura omtales ofte som en hæmsko for udvikling, hvilket muligvis bunder i, at lovgivningen som regel først håndteres efter udviklingsfasen. NJORDs NewTech-afdeling sammensætter det bedst mulige team af advokater og andre rådgivere så tidligt som muligt i processen, for at juraen ikke skal blive en hæmsko og et spørgsmål om spildte ressourcer. Vi anser ikke juraen som en begrænsning, men derimod som endnu et værktøj til at udvikle innovative teknologier.

Hvad tilbyder vi?

Vi tilbyder at bidrage tidligt i udviklingen. Ofte allerede fra idéfasen, så produktet udvikles med mindst mulig risiko for tabte ressourcer. Vi rådgiver ikke kun om juraen, men tager aktivt del i udviklingsprocessen. Ud over den ”almindelige” juridiske rådgivning kan vi blandt andet bidrage med:

  • Optimering af processen
  • Innovative løsninger i lyset af juraen og ny teknologi
  • Ansøgningsprocesser, f.eks. kan vi udarbejde og indgive ansøgning om tilladelser m.v.
  • Hjælp til kapitalfremskaffelse
  • Forhandlinger

NJORDs NewTech-team kan og vil med andre ord være med hele vejen. På den måde sikrer vi din virksomhed den bedst mulige samlede løsning.

Kontakt
Vil du vide mere?
Mes padėsime Jums rasti sprendimą