Nyhed

Styrkelse af NJORDs IT- og persondatateam

Den 1. februar 2018 tiltrådte advokat Nis Peter Dall som partner i NJORD Law Firm. Nis har bred erfaring inden for IT-ret og persondatalovgivningen og styrker derved NJORDs position som internationalt førende inden for persondataret i Danmark.

Nis Peter Dalls indgående viden og erfaring inden for IT- og internetret har formet hans tilgang til persondataretten, hvilket gør ham særligt specialiseret inden for lovgivningens mere tekniske vinkler. I sit arbejde har han kombineret persondataret og IT-ret inden for big data, artificial intelligence og robotter og rådgiver blandt andet offentlige myndigheder om brugen af sensorteknologi på velfærdsområdet.

Nis glæder sig til nye udfordringer i NJORD Law Firm:

Jeg ser frem til at assistere eksisterende såvel som nye klienter med persondataret, IT-ret, e-handel, markedsføringsret og IPR, og ikke mindst til at indgå i NJORDs kompetente persondatateam.

- Nis Peter Dall, advokat og partner i NJORD Law Firm
Unik international ekspertise i persondata

I NJORD kan vi tilbyde det stærkeste internationale rådgivningsteam inden for persondataret i Danmark. Vi har omfattende ekspertise i at arbejde på tværs af alle juridiske discipliner og landegrænser. Vores advokater arbejder både i de tysktalende lande, hele Østersøområdet og den nordiske region, og hvis det er relevant, samarbejder vi med vores stærke internationale netværk for at sikre, at vores klienter er i GDPR-compliance. Det betyder, at vi kan tilbyde unik international rådgivning ét sted.

Nis Peter Dall udvider vores team til også at omfatte Aarhus sammen med advokatfuldmægtig Benedikte Flintholm Reiffenstein, som også er tiltrådt i NJORD Law Firm pr. 1. februar.

I NJORD er vi glade for at kunne byde Nis og Benedikte velkommen i deres nye stillinger, og vi håber, at vores klienter og samarbejdspartnere vil tage rigtig godt imod dem.

Vil du holdes opdateret?
Skal vi løse dit problem?